KURSER / WORKSHOP


Utforska din inre kraft/din styrka – genom bildterapeutiska metoder
Du får möjlighet att utforska/hitta din inre kraft genom den kreativa processen i måleriet. När känner du dig kraftfull? När du är i stillhet eller i rörelse? När du är expansiv eller i balans?, i ensamhet eller tillsammans med andra?...…
Du kommer att få ta fram en symbol för din inre styrka som du får smida som ett unikt smycke att bära efter kursens slut. Kursen passar dig som deltar för första gången och dig som har gått i bildterapi tidigare. Du behöver inte kunna måla.
Vi träffas vid fem tillfällen varje vecka. Vid ett tillfälle smider vi i smedjan tillsammans med smeden Erik VargtandPlatsen är vår gård i Bispbergshyttan, Stora Skedvi där vi har iordningställt en stor ateljé med väggskivor, stafflier och bord att måla på.


Tisdagar kl. 18-20:30, start 7/5
Pris 2600 inkl. material och fika
Kursledare: Åsa Karner och Erik Vargtand
För mer information eller anmälan kontakta Åsa  
asakarnerkonst@gmail.com        
070-723 03 72







Enstaka grupptillfällen i bildterapi
För dig som har deltagit i en bildterapigrupp tidigare och som vill upprätthålla ditt måleri och göra en avstämning av dig själv. Du kommer att erbjudas övningar där du fördjupar ditt måleri tillsammans med andra. Upplägget vid tillfället kommer att vara som tidigare med en kort introduktion, följt av måleri och reflektion. Här har du chansen att spegla dig där du befinner dig just nu i livet.

Max fem deltagare. 
Pris: 500 kr
Material ingår

Datum: torsdag 16/5 kl. 18-20:30
Plats: Kruthuset i Falun, Regementet

Anmäl dig senast 6/5 till Åsa

asakarnerkonst@gmail.com   mobil: 070-7230372