måndag 8 december 2014

Äsa Karner har utökat sin verksamhet och flyttat till nya lokaler på Slaggatan 26, vid Kung Gustafs torg  i Falun. Företaget heter nu Ateljè Karner- kreativitet för dig och inom kort kommer en ny uppdaterad hemsida www.ateljekarner.se. Verksamheten som presenteras här kommer att finnas kvar.
Välkommen till den nya ateljén och håll utkik efter den nya hemsidan.

Kravlöst bildskapande - ökar din potential
 
Att våga möta mer av dig själv och din potential i den skapande processen är en väg till ökad frihet. Genom lustfyllt, kravlöst och fritt måleri möjliggörs du att vidga du synen på dig själv.
Jag vänder mig till dig som vill hitta eller utveckla ditt uttryck, öka din kreativitet, öka ditt välmående, omorientera dig eller jobba djupare med dig själv.
Jag som står bakom företaget heter Åsa Karner och är verksam pedagog, bildterapeut och bildkonstnär.Du som är nyfiken på att fördjupa mötet med dig själv i färg och form kan göra det genom bildterapi, enskilt eller i grupp.
Jag erbjuder även skapande i grupp, allt ifrån workshops till formsydda gruppaktiviteter.
Det centrala i verksamheten är utvecklingen av individen genom den kreativa processen i bildskapandet. Jag arbetar inte med fasta ramar utan strävar efter att skräddarsy ett koncept utefter ditt eller ditt företags behov.
Verksamheten finns i Falun och Stora Skedvi men har hela landet som arbetsfält.